Skip to main content

Creixent
junts des del
primer dia

Creixent junts des del primer dia

Cotinfant és una empresa de Barcelona amb més de 20 anys d’experiència en el disseny i fabricació de productes per a nadons. La nostra especialització són els bressols i mini bressols de fusta, amb conceptes i desenvolupaments tècnics que aporten un valor afegit de funcionalitat i practicitat per al benestar dels nadons i les seves famílies.

Els mini bressols i bressols de collit van ser, sens dubte, la nostra aposta més ambiciosa quan, sobre el 2010, el concepte de “collit” encara era desconegut. Amb el temps, el “collit” s’ha convertit en un concepte gairebé imprescindible per als pares d’avui en dia.

De la mateixa manera, els bressols convertibles en llit “Montessori” ofereixen una funcionalitat diferenciada en el desenvolupament personal i en l’autonomia dels infants.

Valors que perduren

A Cotinfant estem compromesos amb el disseny i desenvolupament de productes innovadors que proporcionen una experiència única per a les famílies d’avui. Productes duradors, amb múltiples funcionalitats, que busquen el màxim confort tant per als infants com per als pares, i amb la màxima seguretat per a la tranquil·litat de tothom.

Collit segur

Qualitat

Productes evolutius

Sostenibilitat

Doco Sleeping, el nostre producte estrella

Dormir al costat del teu nadó mai no ha estat tan fàcil i segur com amb el nostre bressol de collit, que permet gaudir de la proximitat amb el teu nadó sense comprometre la seguretat ni el confort.

El nostre bressol de collit està dissenyat amb cura, amb un lateral de fàcil extracció i una estructura robusta que garanteix un espai segur i pràctic alhora. A més, la seva alçada ajustable i la fixació fàcil al llit gran et permeten tenir el nadó ben a prop, facilitant la lactància durant la nit.

Productes que creixen amb el nadó

La filosofia de Cotinfant és acompanyar des del naixement amb productes de qualitat que ofereixin evolució i múltiples usos per a les famílies.

El nostre mini bressol Doco Sleeping es pot transformar en parc, sofà i fins i tot escriptori; Tesori passa de bressol a llit Montessori.

Cotinfant famílies felices

Les vostres imatges amb Cotinfant.

El nostre catàleg

Descarrega el nostre catàleg per conèixer tota la nostra gamma de productes pensats, especialment per al benestar de les famílies.

DESCARREGAR CATÀLEG
Ves al contingut